Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (8.24 secunde)
"Estimam deocamdata o crestere medie de 15% la alimente, care se va produce treptat, pe grupe de produse, in maxim o luna, o luna si jumatate, din cauza devalorizarii leului si a ratei de schimb si tinand cont de faptul ca aproximativ 50% din materia prima alimentara este din import", a precizat Minea.
Produse expirate, neetichetate, decongelate, carne vrac, cantare neverificate metrologic, firme fara firma, care nu afisau nici orarul, nici preturile, sunt doar cateva dintre neregulile constatate de cei de la Protectia Consumatorilor. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au demarat un control in ce priveste produsele alimentare.
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Sustinem consumul de produse romanesti! ... - spune un principiu ce caracterizeaza, tot mai des, modul de abordare in diferite domenii. Aplicarea acestui principiu este, de fapt, sansa noastra in fata schimbarilor si presiunilor pe care societatea globalizata de astazi le provoaca.
Inca de la origini a studiat aplicarea uleiurilor esentiale si a extractelor naturale din plante in dezvoltarea produselor pentru frumusete si masaj profesional. ... Siguranta, calitate si eficienta sunt elementele de mandrie ale acestei societati.
Grupul de firme G.V.F. este activ in sectorul produselor cosmetice profesionale de peste 30 de ani. Constituita in anul 1987 de Lucio Fusaro compania isi desfasoara activitatea in sectorul hairdressing profesional. Produsele de colorare a parului cu marca Itely Hairfashion sunt realizate in Milano.
ABC DATA, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat direct si pe piata din Romania si pune la dispozitia partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Din 15 ianuarie incepe perioada soldarilor de iarna.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Suprafetele cultivate ecologic ar putea creste in acest an pana la circa 170.000 de hectare, comparativ cu 110.000 hectare anul trecut, a declarat Daniel Lica, director in Ministerul Agriculturii.
Piata produselor avicole din Romania se confrunta cu o problema in ceea ce priveste pieptul de pui si pulpele, care se vand la acelasi pret, desi cererea este mai mare in cazul pulpelor si mai scazuta in cazul pieptului de pui, a declarat Ilie Van, presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari (UNCPR), in cadrul unei conferinte de presa.
Compania Dufa Tec, care a readus pe piata romaneasca brandul de vopsele Dufa, controlat de grupul german Meffert, intentioneaza ca in acest an sa aiba afaceri de 3,5 milioane de euro.
Clar, sarbatorile de Craciun sunt despre traditii. ... Cum ar fi insa daca am incerca sa temperam sau macar sa alternam sarmalele cu retete delicioase dar sanatoase, concepute cu produse de cea mai buna calitate?
Inspectorii Directiei regionale pentru accize si operatiuni vamale Craiova au efectuat ieri prima actiune de control în piete si târguri, conform noilor competente pe care institutia le-a primit în aceasta luna în urma reorganizarilor din cadrul ANAF.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata participa in acest week-end la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Sunt facute in casa, chiar de mama mea, Florentina Radulescu, pe care o ajut si eu! Am adus la acest targ:
Targul Gospodarilor, deschis in Calarasi pana pe 24 decembrie Deschis pe 9 decembrie, in fata Cinematografului Orizont, Targul Gospodarilor ofera acum, inaintea sarbatorilor de iarna, produse traditionale dintre cele mai diverse, pe gusturile tuturor.
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
Tabacaria Bucovat, care apartine unui consilier local, deverseaza de mai multi ani tone de substante chimice periculoase direct in apele Jiului.
Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie. Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
google-analytics.com